Drej loftet i et levende område

Brug loftet som opholdsstue og et afslapningsomr√•de. Projektets vinkel er k√łkkenet, der kan blande sig ind mellem spisepladsen og stuen.

Drej loftet i et levende område

Dr√łmmen om et ungt par, der ejede en to-etagers bygning, var at omdanne loftet i et moderne og elegant milj√ł.
I den nuv√¶rende tilstand loftet han introducerede sig selv som en unikt milj√łuden skillev√¶gge at adskille b√•de de forskellige funktioner, som omr√•derne i dette rum var bestemt til, og trappens adgang kommer fra gulvet nedenfor.
Den eneste undtagelse var et volumen, der kom ind i det tomme rum, som husede et badeværelse og et gæsteværelse.
Hele rummet blev visuelt lavet endnu l√¶ngere og smalere af gaveltaket, med h√łjderammen i midten arrangeret i l√¶ngderetning med hensyn til planen.

Loftet transformation i opholdsstuen

Det f√łrste, der blev gjort i projektet, var at Opret et filteromr√•de ved indgangen trapper for at forhindre varmen og lugtene i k√łkkenet fra at n√• gulvet nedenfor. P√• dette omr√•de er badev√¶relset blevet flyttet.
Det resterende rum var opdelt gennem en central struktur, som huser k√łkkenet i den ene side og en udstyret v√¶g p√• den modsatte side.

Trasformare la mansarda in zona giorno


Denne v√¶g giver dig mulighed for visuelt at adskille rummet i to dele: en opholdsstue best√•ende af k√łkken og stue og en mere intimt omr√•de, designet til at rumme en unders√łgelse og et lille motionscenter.
I virkeligheden den partition det er en selvbærende struktur, meget lys, forankret til både gulvet og loftet.
Denne struktur er blevet realiseret ved brug af kvadratsektionsr√łr sammensat p√• en s√•dan m√•de, at der skabes et maske p√• tres centimeter i bredden og tre og en halv meter i h√łjden.
Garnet er blevet forst√¶rket med andre diagonale r√łr, der fungerer som en b√łjle.
Alt var fast forankret til gulvet og til den centrale bj√¶lke af taget. den tr√łje seksti centimeter i bredden af ‚Äč‚Äčde vertikale r√łr falder sammen med scanningen af ‚Äč‚Äčk√łkkenm√łblerne, der best√•r af moduler p√• 60 centimeter i tres.
Væggenhederne i madlavning de var monteret på de selvbærende ryglæn.
K√łkkenets sammens√¶tning har to sidekolonner, hvor ovnen, mikrob√łlgeovnen og et spisekammer er placeret.
Sidekolonnerne blev lukket på kortere side af delle brystninger i gipsplader og dækket af rekonstrueret sten.

Væggenhederne og arbejdsfladen blev placeret i den centrale del.
For at undg√•, at bordpladen, der best√•r af en vask og en br√¶nderplade, ses i passagen til stuen, en telt-d√¶mper i st√•lrullevalsen, som en gang lukkes giver mulighed for at skjule den centrale del af k√łkkenet.
Markisen st√łttes af to laterale jernkonstruktioner forankret til jorden, gemt i de to gipsplader, der er n√¶vnt ovenfor, og styres af fjernbetjening.
Gardinet bev√¶ger sig p√• sidestyrene, monteret p√• de to s√łjler i k√łkkenet, der er flush med v√¶ggen. N√•r det er lukket, tager k√łkkenet p√• sig et udseende udstyret v√¶g lukket.

Trasformare la mansarda in zona giorno

den blive Det er blevet placeret i den del af det lysteste loft.
Det er indrettet med sofa og farvede lænestole. Den eneste hovedperson i den lange væg er et stort tv, som de to ejere har anmodet om.
Stuen er visuelt adskilt fra k√łkkenet af a dobbeltsidet pejs √•bent p√• begge sider.
Pejsen er en naturlig fortsættelse af væggen, der adskiller hele rummet med værelset, som ikke er flyttet i forhold til den aktuelle situation.

Drej loftet i et levende område

Den ene blev opn√•et p√• siden modsat k√łkkenet unders√łgelse og en lille gym.
Disse v√¶relser er ikke blevet opdelt fra k√łkkenet, d√łrene eller skillev√¶gge.
Formålet med projektet var netop at skabe to separate områder: et område, der skal boes dagligt, selv i gæstenes sammenhæng og et mere intimt men delvist synligt område fra stueområdet.
Bag k√łkkenet er der en lang indbygget kl√¶deskab, funktionel til gymnastiksalen med d√łre d√¶kket af spejle.
For jeg gulve Vi valgte at bruge et porcel√¶nstent√łj med en finish, der efterligner bleget eg, mens den udstyrede mur er d√¶kket af en sten, der er rekonstrueret i naturlige farver.
At give mere lysstyrke til milj√łet v√¶gge de er blevet fuldst√¶ndigt malet i hvid og er blevet belyst af appliques.
den tagbjælker de er blevet udsat, mens mellemrummet mellem en bjælke og det andet er blevet dækket med træpaneler.



Video: