Plads til tøjlinjen

Der er huse uden eksterne balkoner eller terrasser og ikke engang et vÌrelse eller en loftsrum, der skal bruges som vaskerum. Hvor skal man lÌgge tøjlinjen?

Plads til tøjlinjen

Plads til tøjlinjen

Stendibiancheria

I ethvert hjem er der plads til at vĂŚre dedikeret til prĂŚcise funktioner, og hvis disse mellemrum ikke findes, oprettes de, eller der findes alternativer til, at visse behov skal opfyldes.
Tag for eksempel pladsen til at vÌre dedikeret til linned til tørring.
Det forekommer et trivielt faktum, men mĂĽske blandt jer surfere og web surfere, vil der vĂŚre nogen der har konfronteret dette lille problem.
Der er faktisk huse uden eksterne balkoner eller terrasser og ikke engang et vĂŚrelse eller en loftsrum, der skal bruges som en vaskerum.
Det ser ud som om noget, nogle gange bemÌrker du ikke, nür du vÌlger et hus, om det er lejet eller købt, s

Spazio per stendibiancheria: Casa senza balconi.

fordi müske de karakteristika, der blev søgt, var andre og alle er til stede.
Problemet opstür, nür du hÌnger tøj tørre, medmindre du har entørretumbler, og du har ikke altid ledig plads til dit apparat.
Disse tilfĂŚlde forekommer ofte i historiske centre, i de smĂĽ boliger lavet af enfamiliehuse placeret i rĂŚkker, som kun har vinduer og overser fĂŚlles gĂĽrdspladser, mĂĽske med ejerboligereguleringen, der forhindrer at kunne udnytte de smĂĽ clotheshorse fra vinduet.

KlĂŚdestativ gemt af planterne

En sag som dette skete for nylig, da en kunde bad mig om råd om placeringen af ​​et tøjstativ, da det ikke havde plads i hjemmet og ikke havde til hensigt at købe en tørretumbler.
Det er klart, at i betragtning af perioden og det faktum, at huset er lejet, var den prÌcise anmodning ogsü, at løsningen var økonomisk, noninvasive og frem for alt nem at demontere nür tiden er kommet for at flytte huset.
Problemet blev, nür først interventionsstedet blev inspiceret, løst ganske enkelt ved at bruge et lille rektangulÌrt rum foran indgangsdøren.
Bygningen er et lille hus nÌr et historisk centrum og er spredt over tre niveauer: stueetage, første sal, loftsrum. Foran indgangsdøren, i virkeligheden inde i ejerlejlighed gürden, er der alle de parkeringspladser tildelt de forskellige ejerlejligheder.
Ud over personlig parkering,

Spazio per stendibiancheria: Il parcheggio in diagonale.

I det pügÌldende tilfÌlde har huset mere end de andre, selv et lille ledigt plads, asfalteret med selvlukkende mursten i beton, at blive udstyret i fremtiden med havemøbler, eller muligvis til rüdighed for en anden parkeringsplads.
Bare vanskeligheden ved at parkere bilen i dette rum giver mulighed for at løse problemet med tøjlinjen.
Maskinen giver faktisk plads til at manøvrere for smalt, du kan parkere i diagonal.
En af de to sektioner af pladsen, der er fri, vil blive udstyret til vores formĂĽl.
Hvordan? Placer blot dei trÌgitter for at skabe et let skjult hjørne, sü du kan placere tøjlinjen komfortabelt uden at blive hÌmmet af passagen til at komme ind i huset, tegnet som en vej til L med en anden gulv i stentøj.

Grigliati in legno.


Brugen af ​​denne type trætilbehør er foreslået af, at de allerede er i brug på balkoner i andre ejerlejligheder, hvor facets æstetiske ensartethed respekteres: de er simpelthen placeret i gårdspladsen i stedet for på altan.
Den anden grund til at begrunde dette valg, sammenlignet for eksempel med andre typer eller materialer, er, at det pĂĽgĂŚldende hus har tag med trĂŚbjĂŚlker bĂĽde inde og ude, udsat og inventar eksternt altid i trĂŚ, som faktisk sker i andre bygninger i ejerlejlighed.

Grillet med grønt

Spazio per stendibiancheria: Schema in pianta.

En gang besluttet det trÌkker pü jorden Til placering af trÌgitterer er det ogsü tÌnkt pü, hvordan man placerer fartøjer til de planter, der vil danne den lille grønne krog, med det tredobbelte formül at hjÌlpe styrke selve gitterets tÌtning, skjule pü en eller anden müde udsigten til tøjstativet og sidst men ikke mindst forskønne lidt 'dette ret barske rum og skaber ogsü en slags filter mellem ejerlejlighed og boliger uden at dÌkke facaden for meget, for ikke at fjerne for meget naturligt lys indeni.
Fordelen vil i denne henseende ikke blot vĂŚre til gavn for den ydre ĂŚstetiske virkning, men ogsĂĽ til fordel for det indre, der opnĂĽr et minimum af privatlivets fred, da det eneste vindue i stuen i stueetagen giver sin egen dette rum.
Hvad angür grønnen, vil der naturligvis bl.a. tages hensyn til planter stedsegrønne creepers, isÌr resistent overfor lave temperaturer (vi er i nord, med temperaturer der nür, i den kolde ürstid, selv -10° C).
Pü den müde opnüs hovedmület, som er at skabe plads til en bestemt funktion, samtidig er der ingen specielle krÌvende interventioner, hverken fra det faktiske konstruktive synspunkt eller fra det økonomiske synspunkt, som ønsket.
For jeg grillet, bare kontakt i nogen bricolage center, af typen OBI, BRICO CENTER, LEROY MERLIN, til stede i ethvert omrĂĽde af landet.



Video: