Renover stuen

Projekt, hvor de levende bliver ekstra store og lyser op med naturligt lys, i åben plads tilstand; og er vægskabet til at fungere som en femte mellem indgang og tekøkken.

Renover stuen

Ændre udseendet af opholdsområdet

PIANTA STATO DEI LUOGHI

Med tiden kan boligbehov udvikle sig og ønsket om at give et nyt ansigt til det mest erfarne område i vores hjem eller til beboelsesområdet, som repræsenterer hjem visitkort .
Jeg foreslĂĄr et eksempel pĂĄ makeover, programmeret i nogen tid, i omrĂĄdet blive, indgang og studie.
Fra planten af tilstand af stederne vi bemærker, at handicapet i dette hus var at have en stor en adgang praktisk ubrugtsåvel som ekstremt mørk.
Desuden er studiet ikke blevet brugt i lang tid siden ejerens livsstil er ændret. Som følge heraf blev der foretaget en radikal ændring i layoutet af hele opholdsområdet.
Takket være genoprettelsen af ​​de mængder, der oprindeligt tilhørte indgangen og til undersøgelsen, har jeg designet en udvidelse den blive, hvorved der opnås en lever ekstra stor, med en åben plads karakter.
Designet var bundet af klientens hensigt genbrug den møbler allerede eksisterende, som de var blevet købt for nylig.
Det var et spørgsmål om at genopfinde en ny og hensigtsmæssig placering på væggene til følgende eksisterende møbler: en monteret væg, et rektangulært spisebord med 6 stole og frem for alt et stort hjørneformet køkken, hvis position var tydeligt begrænset af faciliteterne.
I ovenstående tegning har jeg sporet planen for staternes tilstand. I det fremhævede jeg de to i fuchsia vægge til at bryde ned: Dette er ikke-bærende partitioner, så der ikke ville have været nogen deraf følgende risiko for spændinger og / eller nedlukning hverken for gulvet eller for loftet.

Projektplan indrettet

SALONE PIANTA DI PROGETTO ARREDATA

Tegnet fremgĂĄr af designplanen pĂĄ siden ĂĄbent rum af det nye ansigt, vi har givet til dette fornyede boligareal.
en åbning tænd lyset i vores liv, endelig tillade at leve det fuldt ud og for det meste af dagen. Dette også takket væreorientering mod sydøst, ideel udsættelse for stuen.
Nyheden af ​​dette projekt fremhæves af strukturen a T i farve appelsin, som skitserer genopbygning nogen nye vægge i murværk. De vil give dig mulighed for at skabe en slags femte separator mellem indgangen og tekøkkenet.
dette Femte til T byder på dybden af ​​to garderobeskabe med forskellige funktioner. Faktisk har vi en første garderobe mod indgangen, som bruges som en cappottiera for gæster og tilbyder ekstra volumen til opbevaringsrum og / eller dobbeltsæson.
Mens den anden side, som er en integreret del af madlavningsområdet, overtager funktionen af ​​et stort rum spisekammer - hjørne klædeskab
Det skal også bemærkes, at i nærheden af ​​adgangen til terrassen er der blevet indsat et møbel, der minder om fortiden, det er en gammel brændeovn støbejern, som, mens det forbliver ubrugt, giver det berøring af varme ved spisepladsen.

Perspektivudkast udvidet levende

Her er det overordnede udseende, som gør os opmærksom på den nye brede plads uden barrierer. I centrum står facaden af ny væg, som skjuler dybden af ​​de to kabinetter og kigger mod sofaen. Denne væg er behandlet med økologisk akrylmaling, med en lys orange farve, og på den er monteret en design radiator.

LIVING AMPLIATO BOZZA PROSPETTICA


Fra indgangen byder en dekorativ jakkehanger os velkommen, som også fungerer som en separé med hensyn til den udstyrede væg. Den består af glasvæggenheder, baser og hylder i hvid ahorn, med en ren og væsentlig karakter.
I midten af ​​opholdsstuen skaber den komfortable polstrede sofa med chaiselong et afslappende hjørne; dens base er i en delikat wisteria farve, mens sædet og ryggen er i tofarvede bånd.
Bag sofaen er spisepladsen, der består af et rektangulært bord med glasplade, stålbund og hvide læderstole.

LIVING PARTICOLARE CUCINA

Billedet på siden vises på forstørret detalje og farverige i tekøkkenet.
Baserne er i ĂĄben pore lakeret ahorn, i en delikat wisteria farve, med kvarts ryg og ryg.
Hjørnepantry-søjlen er i hvid ahorn og væggenhederne i ætset glas.
Disse farver giver et blink af lys mere og letter virkningen af ​​det volumen, der skabes af køkkenet, hvilket er forbundet med den fremadrettede tone i den udstyrede væg. Den meget karakteristiske vises drypbord i blokbogbogskov, med en funktion af kaffe - snackbord, som er podet til skillevæggen og understøttes af et stålben. Afføringen har også en stålramme med et hvidt sæde.
en suspension med flere lys kugler, arrangeret i forskellige tætheder, asymmetrien tør og afspejles i væggenhedens glas, øger lyseffekten, mens LED-lysene indsat i det falske loft giver global belysning.
For gulvet valgte vi tyndt porcelæn stentøj i en lys skygge for at belyse og spile yderligere plads.
Forskellige løsninger kan findes for at gøre det meste af interiøret målrettet mod udviklende behov. I den forbindelse er vores eksklusive service tilgængelig online frihåndsdesign, hvorigennem det er muligt at modtage en omhyggelig og grundig undersøgelse af planerne, for at give liv til nye, mere funktionelle og rationelle indstillinger.



Video: Før renovering 360 grader - stue - jem & fix Huset