Projekt af en have

Design med stĂĄlkonstruktioner

Projekt af en have

den projektforslag, forelagt af undertegnede, indebærer opførelsen af ​​et lille havecenter i Castellammare di Stabia (NA) med vedhæftet udendørs areal, der skal arrangeres a køkkenhave og have, der er direkte forbundet med et kuldområde, som også kan være helt åbent i visse sæsonperioder, hvor både såning af landbrugsprodukter og plantning kan udføres

Faktisk Castellammare di Stabia-projektet

arboreal og blomster essenser.
Ved siden af ​​haven er der opførelse af en lille en Parkering-Storage, med en hastighed på -2,80 meter. fra gulvet i den overliggende struktur, til indretning af en kølebutik og deponering af frø og arboreal essenser.
Dette projekt omfatter hovedsagelig nedrivning af 6 eksisterende drivhuse, opførelsen af

Fotorendering-Castellamamre di Stabia-projektet

en Havecenter ved hjælp af en stål- og glasstruktur, af prismatisk form, alt uden at ændre arten, typen og brugen af ​​landbrugsjorden på en endelig måde.
den have Den vil være udstyret med et vinter / sommerkonditioneringssystem for altid at sikre den perfekte grad af relativ fugtighed til de træarter, der er til stede i strukturen.
Sidevæggene og loftet vil også være udstyret med glidende struktur til delvis og / eller total skygge af miljøet. Derudover vil området, der er åbent for offentligheden, være forsynet med et naturligt træbelægning, der lidt hæves fra det ydre træningsniveau for at sikre tilstrækkelig beskyttelse til regnvand.
Eksternt består den foreslåede intervention også i en samlet ombygning af det beskrevne sted gennem realisering af a have med tilhørende have og møbler til haven. Den ene vil blive bygget omgivende væg partition i blokke af tuff, overvældet af en vesuvansk stenstamme og jernreling, ifølge den klassiske napolitanske stil, beriget af en let geometrisk udsmykning.

Have-projekt

nogle blomsterbede de vil blive anbragt langs den halvcirkelformede omkreds for at afgrænse området af afgrænsning af stallet til biler fra det udstyrede til haven.
den adgang gate Det vil blive omdefineret ved en lille forlængelse og tilbagetrækning af køretøjets indgangsporte, der sideværts beriget af en lille fodgængerport.
Haveudstyret, som det laminerede træbeklædning, vil blive leveret af specialiserede virksomheder inden for sektoren, alt efter den ønskede type og størrelse.

Have-projekt


den gyde påvirket af køretøjets passage vil blive lavet på en passende en jord forstoppelse til stede, med et sidste lag dannet af en stabiliseret en med en pietrischetto, vil det endelige resultat give visionen om et område i lerjord dækket naturligt for ikke at ændre regimentationen og udstrømningen af ​​regnvand eller det miljømæssige aspekt af interventionsstedets formål.
Med hensyn til realiseringen af ​​den underjordiske parkeringsplads, fordelt på et enkelt underjordisk niveau, i højden af -2,80 mt, understøtter værkerne udførelsen af ​​et skot af perimeterpoler med succeser

Have-projekt

det er nødvendigt at indse fundamentet lavet med et gitter af inverterede bjælker.
den understøttende struktur vil bestå af et system af rammer i c.a. af søjler og bjælker og fra vandrette strukturer af gulve med forkomprimerede bjælker, pignatte og plader i c.a..
På tagpladens ekstradoser vil vi fortsætte til lægning af en plade af skråningerne, af et skræl under skede, af et dobbelt vandtæt beskyttelseslag og af gulvbelægningen.
På dækningsniveauet, sat til den nuværende andel af 0,00

Have-Castellammare di Stabia-projektet

med hensyn til vejeniveauet forventes at dække ventilationsgitterforhøjede plantager, hvor der laves lave træer, buske og hækninger både langs hele omkredsen af ​​interventionsområdet og i dækningsområdet for rampen.
Disse områder vil være vandede, formidle en automatisk system, med vandet opsamlet i en tank, placeret i kælderen og udgør en vandreserve.
Projektet forudser, at Parkering-Storage Udvikle på en enkelt kælder (se vedlagte grafer) med fri fri højde på 2,40 m.

Have-projekt

den dækningsplan, med undtagelse af haveområdet vil det i stedet resultere udsættelse fra alt, med undtagelse af to antal planter, hvor der kommer grønne essenser, små bokse hække, der vil fungere som grønne arkitektoniske barrierer til funktionelt at skjule adgang og transit af køretøjer i det åbne område, der ligger på gadeniveau, som vil blive genindført for at tilvejebringe bymøbler til installation af økologiske træbænke med respekt for miljøet.


Projekt af en have: være



Video: Have projekt