Fra tre-værelse til fire-værelse

Denne artikel illustrerer transformationsprojektet af en tre-værelses lejlighed med et fire-værelses badeværelse udstyret med to toiletter.

Fra tre-værelse til fire-værelse

Beskrivelse af projektet

Projektets indgriben er en lejlighed af overfladeareal på 76 kvadratmeter består af separat indgang, stue, stor hall, køkken, to soveværelser og et badeværelse.

Poliedro: Generel udsigt over lejligheden ifølge det nye projekt

Lejligheden blev beboet af en familie med to teenagere (en mand og en kvinde) hidtil tvunget til at dele akun værelse. En anden yderst begrænsende faktor var tilstedeværelsen af ​​a kun badeværelse.
L 'mål af redesignet var derfor at opnå et andet rum og et andet badeværelse (krævede tilstedeværelsen af ​​et boblebad).
Ud over interventionerne med det formål at sikre en ny og mere rationel fordeling af rummet blev det bedt om at give miljøet et moderne karakterisering men uden overskydende.
Med det formål at nå målet om at opnå et ekstra rum var det vigtigt opgive det separate køkken (dog placeret oprindeligt i en meget fjern position fra stuen) integrere det samme i stuen.
Det var så nødvendigt at sørge for udvidelsen af ​​det tidligere køkken til at nå mindst mindste overflade fastsat af bygningsreglementet for et enkeltværelse.
Med hensyn til det andet badeværelse kan dets placering stamme fra brugen af ​​en del af rummet, der besættes af den store frigørelse, og den integrerer også overfladen af ​​et lille skab.

Indgang og stue

den driftsområde af køkkenet er placeret på en ny skillevæg adskilt fra indgangen, som de blev oprettet på tre lodrette snit (screenet med glas), som tillader at øge indgangenes naturlige belysning, der også er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​en spejl i fuld længde, til højre for indgangsdøren, hvor de ovennævnte nedskæringer afspejles, hvilket øger opfattelsen af ​​rum og lysstyrke.

Poliedro: Udsigt over indgangen

Hele indgangen er sænket af a æstetisk falsk loft i gipsplader både for at reproportionere mængderne og for at skabe støtte til forsænket belysning.
I et hjørne af indgangsområdet a skabet med en trekantet plan som også kan være lavet af gipsplader.
På den del af væggen, der slutter sig til den eksisterende søjle, er placeret fem hylder med en 45° snit.
Stuen er forbundet med sovesalets gang med en intern skydedør ætset glas, for at garantere et minimum af naturlig belysning i gangen.

Poliedro: Udsigt til stuen

Væggen, som vinduerne er placeret på, er overstyret af en gipsplankloft det dækker tællerne og stængernes stænger i overensstemmelse med vinduerne selv; I overensstemmelse med den centrale vægdel skærmer den førnævnte lukker a lysstofrør eller LED som har den funktion at skabe en lysende virkning på den del af væg, der er omfattet bio-sten.
Dette område er beregnet til at rumme tv og andre elektroniske enheder. For at fuldføre TV-område / samtale to 160 cm brede sofaer blev placeret vinkelret på hinanden og begge i en vinkel på 45° til tv'et.
den spiseplads, flyttet mod køkkenets driftsområde, er kendetegnet ved et rektangulært bord 80 x 160 cm. Møbelværket i dette område skal opfylde både indeslutnings- og integrationsfunktioner i køkkenet (indbygget køleskab og ovn) og udføre den æstetiske funktion af et stuemøbler (åbne hylder).

Badeværelser

Poliedro: Udsigt til badeværelset 1

den blinde badeværelse, som mangler naturlige flygelysbehov tvungen luftudvinding, er kendetegnet ved brugen af ​​et halvt rektangulært badekar 150 x 90 og en håndvask med plads til placering af en vaskemaskine med reduceret dybde (f.eks. 33 cm).
Over vasken er der et stort spejl, der har til formål at øge det visuelle rum ved at skabe opfattelsen af ​​et bredere og lysere miljø.
den badeværelse med vindue er nu knyttet til soveværelset, og det nye badeværelse står til rådighed for drengene og alle gæster.
Tabet af plads til fordel for det tidligere køkken pålagde en omfordeling af det samme med en lille udvidelse mod soveværelset gennem en trapezformet partition at rumme toiletterne på trapesens skrå sider.

camerette

Poliedro: Rumudsigt 2

Fordelingen og justeringen af ​​partitionen, der adskiller nyt enkeltværelse, ex køkken, fra badeværelset giver dig mulighed for at få en mere regelmæssig form. Indgangen til rummet er blevet revideret, nu diagonalt.
Det ledige rum skal være tilstrækkeligt til at rumme det, der forventes i et enkeltværelse (seng, skrivebord, skrivebord, garderobe med to døre og en lille bibliotek).
Den gamle kvinde eksisterende soveværelse har været minimalt berørt, og udover at præsentere rigelig plads til placering af det nødvendige, giver muligheden for at inkludere en slappe stol.

Dobbeltværelse

Den trapezformede niche i soveværelset, der er genereret af den trapezformede form af adskillelsesskillevæggen fra det tilstødende badeværelse, er udstyret med hylde og spejl at skabe et hjørne make-up. Selv indgangen til dette værelse er nu diagonalt.



Video: Vandrefalkens Værelse 2701