Ændring af tilsigtet brug: en garage, der bliver boligareal

Transformere en garage til en bolig enhed, her er to designl√łsninger at v√¶lge mellem at skabe et enkelt stort hus eller to separate lejligheder.

Ændring af tilsigtet brug: en garage, der bliver boligareal

Forbered dig på en ændring af tilsigtet brug

I a Ændring af planlagt brug af en bygning er mange aspekter der skal tages i betragtning og skal altid være relateret til lokal lovgivning.
I det p√•g√¶ldende tilf√¶lde var hensigten at omdanne en garage til en boligenhed, kontrollere de forskellige beboelseskravligesom den indvendige h√łjde, den vinduede overflade, behovet for at skabe et ventileret genneml√łbsomr√•de, hvor lokalerne var i direkte kontakt med jorden og meget mere.

Planl√¶g projektets tilstand af en √¶ndring af tilsigtet brug: anden l√łsning

Planl√¶g projektets tilstand af en √¶ndring af tilsigtet brug: anden l√łsning

Ændring af brug: fra garage til lejlighed. Levende udsigt

Ændring af brug: fra garage til lejlighed. Levende udsigt

Planl√¶g projektets tilstand af en √¶ndring af tilsigtet brug: f√łrste l√łsning

Planl√¶g projektets tilstand af en √¶ndring af tilsigtet brug: f√łrste l√łsning

√Ündring af brug: fra garage til lejlighed. Udsigt over k√łkkenet

√Ündring af brug: fra garage til lejlighed. Udsigt over k√łkkenet

Ændring af tilsigtet brug: Forbind forskellige gulve med Emac overgangsprofilen

Ændring af tilsigtet brug: Forbind forskellige gulve med Emac overgangsprofilen

Ændring af tilsigtet brug: Forbind forskellige gulve med Profilitec overgangsprofil

Ændring af tilsigtet brug: Forbind forskellige gulve med Profilitec overgangsprofil

Efter at have f√•et det tilladelser og har besluttet indgreb for at g√łre garagen helt beboelig, selv hvor det for √łjeblikket ikke var muligt, flyttede vi videre til den interne distributionsplanl√¶gning, der hypoteser to designl√łsninger.

Ændring af tilsigtet brug: De tusind ansigter i en garage

Tendensen til genopretning boliger tidligere lagerhuse, fabrikker, stalde og s√• videre har nu n√•et bommen og omkring kan du se rigtig fantastiske v√¶rker, der omdanner lokalerne fra enkle garager til kommercielle lokaler som loungebarer eller butikker og i nogle tilf√¶lde selv indenlandske rum, hvor vi altid fors√łger at skabe en f√¶lles tr√•d med det p√•g√¶ldende milj√łs tidligere rolle og dermed opretholde et eller flere elementer, der minder de nye beboere om historien om dette rum.
Ofte n√•r man skal tilf√łje et v√¶relse eller for at udvide sit hjem, t√¶nker man p√• garage, det milj√ł, som nogle gange ogs√• kan g√łres uden.
√Ündringerne af t√łj og dermed bestemmelsessted for dette milj√ł er mange, og valget afh√¶nger meget af dets placering og videre beboelseskrav hvem ejer

Fra garage til mini-house: et projekt af Michelle de la Vega


Hvis boksen er i a kælder det vil være svært at lave et soveværelse, det vil være mere plausibelt at lave en kro eller en kælder.
Hvis dimensionerne tillader det og der er, eller det kan opnås, et passende naturligt lys med en overflade belyset i henhold til lovens grænser, kan vi i stedet tænke på en lejlighed eller en hems.
Et eksempel p√• denne situation tilbydes af kunstneren Michelle de la Vega med oprettelsen af ‚Äč‚Äčen Mini-hus i en garage.
Metamorfosen af ‚Äč‚Äčen garage er meget udbredt afslapningsomr√•de som for eksempel et spillerum.

Fra garage til lejlighed: f√łrste design l√łsning

Efter at have f√•et et stort rum til at g√łre det beboeligt og for at f√• mest muligt ud af det, var klientens anmodning at udarbejde et f√łrste projekt, hvor garagen ville blive omdannet til en kun lejlighed, der skal tildeles dit hjem og en anden l√łsning, med en lejlighed, der skal bruges til privat brug og en mini-lejlighed leje.

√Ündring af tilsigtet brug: f√łrste designl√łsning


Den f√łrste l√łsning, der blev foresl√•et, var realiseringen af ‚Äč‚Äča kun stor lejlighed hvor en central del af skillev√¶gge artikulerede hele stuen uden at lukke et hvilket som helst milj√ł og s√•ledes give anledning til helt √•bne og forbundne omr√•der og dermed tilladebelysning naturlig at tr√¶nge ind i alle dele af huset uden at st√łde p√• nogen hindringer.
Indtastning, du befinder dig i en indbygget indgangtilstrækkelig afsondret nok til at give gradvis adgang til det åbne rum.
Til dette milj√ł er den venstre √•bning valgt som hovedindgangen, idet man fors√łger at skabe en v√¶ske- og line√¶r sti, der udgives rundt om central pin best√•ende af gruppen af ‚Äč‚Äčskillev√¶gge.

Ændring af brug: fra garage til lejlighed


Bag indgangen er der den tv-område, uden direkte naturligt lys, der ville forstyrre visning af skærmen.
Passerer bag sofaen, uden at forstyrre beboernes aktivitet, er omr√•det n√•et spiseplads direkte forbundet til k√łkkenet gennem lave moduler i mods√¶tning til de h√łjh√łjde, der er placeret p√• v√¶ggen.

Fra garage til lejlighed: emh√¶tten i det skjulte k√łkken, Frecan Company


√ėen med kogepladen har a h√¶tte integreret i det falske loft, inddragelig og belyst model foresl√•et af virksomheden Frecan.
Milj√łet er afsluttet ved tilstedev√¶relsen af ‚Äč‚Äčet bord for hver dag og et meget nyttigt skjult spisekammer skabt mellem skillev√¶gge.

√Ündring af brug: fra garage til lejlighed. Udsigt over k√łkkenet


en v√¶g afrundet som √•bner udsigten til k√łkkenet og giver lys til at passere uden at skabe pludselige skygger, der f√łrer til soveomr√•det.
Til venstre for dette milj√ł er der dog et omr√•de beregnet til service hvor g√¶stebadev√¶relset er placeret, komplet med b√•de et bad og et brusebad og et vaskerum lukket med en skyded√łr.
Vinduet i dette milj√ł er meget h√łjt fra jorden, og det har konditioneret husets distributionslogik og tildeler denne del til et milj√ł, der kunne g√łre uden et standardvindue.
Forbindelsespunktet mellem gulve bruges i k√łkkenet, forskelligt fra den, der er valgt til stuen, blev lavet ved hj√¶lp af a profil valgt i st√•l, der adskiller to forskellige aspekter af samme materiale: stent√łj sten effekt p√• den ene side stent√łj parket effekt andet.
Den gamle etage var i klinker, et meget hårdt og resistent materiale, som i sidste ende også kunne opretholdes til husholdningsbrug.

Ændring af brug: forskellige gulve forbundet med overgangsprofiler

L√łsninger til forbindelse gulve anderledes I en lejlighed er de varierede. F√łrst og fremmest skal vi vurdere hvad materialer det er, og hvis de er coplanare overflader, for at kunne orientere os om en typologi flad eller h√¶ldende.
der profiler af passende til enhver smag og til alle behov, diskrete og minimal eller flere vigtige handlinger til at pynte overfladerne kompatibelt med husets m√łbler. De mest anvendte materialer er st√•l, aluminium og PVC.
Et af referencevirksomhederne i denne sektor er Profilitec, hvis profiler passer til både de fineste materialer, såsom keramiske og marmorgulve, og de mest almindelige overflader.
Det er muligt at realisere disse fittings i fase af √¶gl√¶ggende, if√łlge projektet realiseret, eller endda senere i fase med omstrukturering eller restaurering installere profilerne p√• gulve allerede eksisterende.

Ændring af brug: For at forbinde forskellige etager med Profilitec overgangsprofil


Et andet f√łrende selskab i denne sektor er eMac af spansk oprindelse, der besk√¶ftiger sig med begge profiler begge overflader til gulve og keramikbel√¶gninger.
Blandt sine l√łsninger er der en gang a beskytte milj√łet, det er il Maxi profil, et materiale tilh√łrende familien af WPC og best√•r af PVC og vegetabilske fibre, der kommer fra genanvendelse af organisk landbrugsaffald.
Dette materiale er meget modstandsdygtigt og fås i en bred vifte af farver, der opfylder alle æstetiske behov ved at integrere perfekt i alle de omgivelser, hvor den er installeret.

Ændring af tilsigtet brug: Forbind forskellige gulve med Maxi overgangsprofilen fra Emac

√Ündring af tilsigtet brug: anden design l√łsning

I den anden foresl√•ede l√łsning blev indgange placeret i stedet for de to eksisterende portventiler.
Den ene til venstre f√łrer til den st√łrre lejlighed, hvor der er et opholdsstue, forst√¶rket af en v√¶g diagonal, to sovev√¶relser, et med trin for at udnytte mere lys fra h√łjvinduet fra jorden, et lille bryggers med vaskemaskine og to badev√¶relser.

√Ündring af tilsigtet brug: anden design l√łsning


Den anden indgang f√łrer i stedet til en mini lejlighed opn√•et ved at udnytte rummene til millimeteren.
D√łren √•bner ind i en lille korridor, der f√łrer til k√łkkenstuen straks til venstre; Drej til h√łjre ind i en gang, der f√łrer til et sovev√¶relse med dobbeltseng og et badev√¶relse, der ogs√• kan bruges af g√¶sterne.
Sidstn√¶vnte, selv om den er lille og i form af en elle, er lavet i stil med 60'erne, er stadig funktionel, med halvt skjult sanitetsartikler og v√¶skepassager takket v√¶re tilstedev√¶relsen af ‚Äč‚Äčet afrundet hj√łrnebruser.
P√• trods af den lille firkantede optagelse syntes jeg det n√łdvendigt, ogs√• n√łdvendigt, at ogs√• udstyre denne mini-lejlighed med et vaskerum, som blev anbragt p√• adskillelsesv√¶ggen mellem de to boliger p√• grund af et logisk system.



Video: